F1: Sainz chce získať prvý titul s Red Bullom

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 15:01 • 2 min
F1: Sainz chce získať prvý titul s Red Bullom

BRATISLAVA - Španielsky jazdec tímu Toro Rosso vo formule 1 Carlos Sainz nechce prestúpiť do Mercedesu alebo Ferrari, o zisku majstrovského titulu sníva vo farbách Red Bullu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný rodák z Madridu debutoval v kráľovskej triede motoršportu vlani, tento rok zatiaľ nazbieral 18 bodov. Najviac sa mu darilo na domácej veľkej cene, kde obsadil šieste miesto. Príchod do Red Bullu však zrejme nebude možný tak skoro, šéf tímu Christian Horner sa vyjadril, že spolupráca Daniela Ricciarda a Maxa Verstappena bude trvať ešte minimálne jeden rok.

"Ak budem predvádzať dobré výkony, Red Bull mi podľa mňa poskytne šancu. Neviem ako, ale som presvedčený, že pokiaľ im ukážem, čo potrebujem, nájdu mi priestor a budem bojovať o majstrovský titul. To je mojím veľkým cieľom. Veľa ľudí hovorí o Mercedese alebo Ferrari, ale môj prvý titul svetového šampióna by som chcel získať s Red Bullom, pretože mi toho dal veľa," povedal Sainz pre Sky Sports.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies