F1: Rosbergova pocta futbalistom musí mať inú podobu

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 18:07 • 2 min
F1: Rosbergova pocta futbalistom musí mať inú podobu

HOCKENHEIM - Nemecký jazdec motoristickej formuly 1 Nico Rosberg na základe výhrad Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) musel zmeniť plánovanú účelovú výzdobu svojej prilby na nadchádzajúcu Veľkú cenu Nemecka.

slovakia

left justify in out

Pilot Mercedesu hodlal poukázať na čerstvý triumf krajanov na futbalových MS v Brazílii, ale vyobrazenia na ochrane jeho hlavy by poškodili vlastnícke práva. Rosberg napokon pristúpil k verzii so štyrmi hviezdičkami, ktoré symbolizujú nový počet titulov "Nationalelf" v histórii šampionátov. 

 

"Nerátal som s tým, že dokonca aj trofej má ochrannú značku. Samozrejme, že som to zobral na vedomie, keď ma informovali. Mrzí ma to však, pretože tá prilba vyzerala naozaj dobre. Obrázok sme nahradili hviezdičkou a na tú nik nemôže siahnuť - patrí nám!" uviedol Rosberg, ktorý je na čele poradia o štyri body pred britským kolegom Lewisom Hamiltonom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies