F1: Ricciardo v Red Bulle do konca sezóny 2018

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 10:58 • 2 min
F1: Ricciardo v Red Bulle do konca sezóny 2018

MILTON KEYNES - Austrálsky pilot formuly 1 Daniel Ricciardo predĺžil kontrakt s tímom Red Bull do konca sezóny 2018. Informuje portál Sky Sports.

slovakia

left justify in out

"Tím je spokojný s mojím výkonom a spolu s Maxom si nás chce udržať. Kontrakt bol vždy plánovaný na dlhšie obdobie. Momentálne to vyzerá tak, že som na najlepšom možnom mieste. Ak Mercedes neurobí zmeny, neexistuje atraktívnejšie prostredie. Ohľadom pravidiel pre budúci rok budeme podľa mňa silní a dúfam, že budeme bojovať o majstrovský titul," povedal Ricciardo.

 

Dvadsaťšesťročný rodák z austrálskeho Perthu debutoval v F1 v roku 2011 v kokpite tímu Toro Rosso. Vo farbách Red Bullu jazdí od sezóny 2014, v ktorej získal tri víťazstvá (Kanada, Maďarsko, Belgicko) a napokon skončil tretí v šampionáte. Vlani dosiahol najlepší výsledok na Veľkej cene Singapuru, kde skončil druhý. Druhé miesto je aj jeho doterajším tohtoročným maximom na VC Monaka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies