F1: Rega odmieta krádež Schumacherových spisov

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 18:31 • 2 min
F1: Rega odmieta krádež Schumacherových spisov

ŽENEVA - Švajčiarska záchranná letecká služba Rega nemá podľa jej predstaviteľov nič spoločné so zmiznutím lekárskych dokumentov Michaela Schumachera.

slovakia

left justify in out

Zároveň podala oficiálnu sťažnosť na prokuratúru v Zürichu, ktorú žiada o podrobné vyšetrenie a objasnenie celého prípadu.

Spoločnosť, ktorá prevážala bývalého šampióna F1 z nemocnice z Grenoblu do Lausanne, bola pod drobnohľadom potom, ako minulý týždeň manažérka bývalého jazdca Ferrari Sabine Kehmová informovala o zmiznutí lekárskych spisov. Tie potom neznámy držiteľ ponúkal na predaj za 60-tisíc švajčiarskych frankov. Švajčiarska služba však nemá podľa jej slov žiaden dôvod neveriť svojim zamestnancom. 

 

Úspešný pretekár na penzii spadol 29. decembra minulého roka pri lyžovačke s priateľmi vo francúzskom stredisku Méribel tak nešťastne, že narazil hlavou do skaly. Lekári v Grenobli ho po dvoch operáciách mozgu udržovali v umelom spánku. Preberať ho začali koncom januára, o prebudení informovali v polovici júna a hneď ho previezli do Lausanne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies