F1: Red Bull s motormi Renault pod značkou TAG Heuer

NETKY.SK • 4 December 2015, 11:37 • 2 min
F1: Red Bull s motormi Renault pod značkou TAG Heuer

MILTON KEYNES - Tím Red Bull bude v nadchádzajúcej sezóne formuly 1 využívať pohonné agregáty Renault s označením TAG Heuer. Švajčiarska spoločnosť na výrobu hodiniek bola v F1 30 rokov partnerom konkurenčného McLarenu, teraz bude podporovať rakúsku stajňu. Nový monopost zoskupenia bude niesť názov Red Bull Racing-TAG Heuer RB12.

slovakia

left justify in out

"TAG Heuer a Red Bull sú dve vynikajúce značky, ktoré majú vášeň pre motoristický šport a radi robia veci inak. Táto unikátna spolupráca je toho dôkazom. Spoločnosť TAG Heuer bola ikonou vo svete formuly 1 mnoho rokov, sme veľmi nadšení, že si pre svoje ďalšie pokračovanie vybrala práve nás. Naše spoločné hodnoty inovácie a túžba vyčnievať z radu robí z tohto partnerstva jedno z najvzrušujúcejších v F1," povedal šéf Red Bullu Christian Horner.


Zástupcov Red Bullu potešilo zotrvanie ich dodávateľa motorov Renaultu v prostredí F1. Francúzsky výrobca automobilov bude spolupracovať s motorovým špecialistom Mariom Illienom na vývoji pohonnej jednotky. "Renaultu chceme poďakovať za jeho prínos tímu od roku 2007. Technická spolupráca s Ilmorom (Illienova spoločnosť, pozn.) nám dodáva sebadôveru a tešíme sa na štart novej sezóny," dodal Horner. Informoval portál motorsport.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies