F1: Problémy Red Bullu nebudú trvať večne, sľubuje Vettel

NETKY.SK • 13 Marec 2014, 10:30 • 2 min
F1: Problémy Red Bullu nebudú trvať večne, sľubuje Vettel

MELBOURNE - Sezóna je dlhá a súčasné problémy tímu Red Bull s novým šesťvalcovým turbomotorom nebudú trvať večne - odkázal štvornásobný majster sveta formuly 1 Sebastian Vettel všetkým, čo ho odpisujú už pred Veľkou cenou Austrálie.

slovakia

left justify in out

Nemecký obhajca titulu prežil zrejme najťažšie medzisezónne obdobie v kariére. Súdiac podľa testov, Red Bull a jeho dodávateľ Renault nezvládli revolučný prechod k novej pohonnej jednotke a prognózy vylúčili víťaza ostatných deviatich vlaňajších pretekov z okruhu favoritov. Do popredia sa dostali Mercedes či McLaren. Ročník sa začne v nedeľu na okruhu v Melbourne.

 

"Pred Austráliou nie sme v najlepšej pozícii, ale pokiaľ ide o šampionát, to je už iný príbeh," vyhlásil Vettel a pripomenul rok 2012 a situáciu Fernanda Alonsa vo Ferrari. "Pred dvoma rokmi Fernando na začiatku zaostával v kvalifikácii o poldruha sekundy, a nakoniec mal blízko k tomu, aby ma v posledných pretekoch zdolal. Stať sa môže hocičo. Náš tím je silný, na palube máme mnoho schopných ľudí. S pribúdajúcimi týždňami sa budeme zlepšovať," sľubuje si Vettel. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona