F1: Posledný tréning v Abú Zabí pre Rosberga

NETKY.SK • 28 November 2015, 13:16 • 2 min
F1: Posledný tréning v Abú Zabí pre Rosberga

ABÚ ZABÍ - Jazdci Mercedesu podľa prepokladov dominovali v treťom a záverečnom tréningu pred kvalifikáciou na Veľkú cenu Abú Zabí, čo budú rozlúčkové preteky tejto sezóny majstrovstiev sveta formuly 1.

slovakia

left justify in out

Zvíťazil Nemec Nico Rosberg pred už istým majstrom sveta Britom Lewisom Hamiltonom. Najrýchlejšie kolo Rosberga na okruhu Yas Marina bolo o 281 tisícin sekundy rýchlejšie ako v podaní Hamiltona.

 

Jazdci Ferrari Nemec Sebastian Vettel a Fín Kimi Raikkönen obsadili v treťom meranom tréningu tretiu, resp. piatu priečku. Na štvrtú pozíciu sa vklínil Mexičan Sergio Pérez z tímu Force India.


Rosberg bude v nedeľu v Abú Zabí v SAE útočiť na tretie víťazné preteky MS F1 v rade. Celkovo v F1 triumfoval v 13 pretekoch. "Abú Zabí som nikdy nemal príliš v láske. Vlani som tu zažil obrovské sklamanie, pretože som prišiel o titul pre mechanický problém. Ukázal som však rýchlosť a momentálne mi to ide. Mojím cieľom je ukončiť sezónu v pozitívnom duchu," povedal Rosberg pre oficiálnu stránku svojho zamestnávateľa.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona