F1: Pirelli oznámilo kombinácie pneumatík pre prvé 4 VC

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 18:07 • 2 min
F1: Pirelli oznámilo kombinácie pneumatík pre prvé 4 VC

MILÁNO - Výhradný dodávateľ pneumatík pre formulu 1 Pirelli oznámil nominácie zmesí na úvodné štyri podujatia novej sezóny.

slovakia

left justify in out

Na prvé preteky 15. marca v austrálskom Melbourne poskytne talianska spoločnosť tímom mäkké a stredne tvrdé gumy. "Táto kombinácia sa dobre hodí k rozmanitým požiadavkám okruhu a širokej škále poveternostných podmienok, ktoré sme zažili v Albert Parku," cituje stanovisko Pirelli portál motorsport.com.

 

Rovnaké zloženie pneumatík ako v Austrálii budú mať tímy k dispozícii aj v tretích a štvrtých pretekoch v čínskom Šanghaji (12. apríla), resp. bahrajnskom Sachíre (19. apríla). Rozdiel bude v druhej Veľkej cene v malajzijskom Sepangu (29. marca), Pirelli privezie na juhovýchod Ázie stredne tvrdé a tvrdé zmesi. Rovnaké nominácie gúm na tieto úvodné štyri preteky urobilo Pirelli aj minulý rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona