F1: Od ďalšej sezóny budeme mať až 6 šprintových pretekov!

NETKY.SK • 28 September 2022, 10:46 • 2 min
F1: Od ďalšej sezóny budeme mať až 6 šprintových pretekov!

LONDÝN - Vedenie Formule 1 sa rozhodlo od nadchádzajúcej sezóny navýšiť počet šprintových pretekov. To znamená, že počet šprintových pretekov sa zdvojnásobuje, dejiská su zatiaľ neoznámené.

slovakia

left justify in out

Fanúšikovia majú na šprintové preteky zmiešané názory

 

Milovníci motoršportu majú na zdvojnásobenie šprintových pretekov rôzne názory. Na jednej strane sa jedná o viac pretekania koleso na koleso, no na druhej strane doposiaľ boli šprintové preteky prevažne nazáživné a z myšlienky krátkeho špritnu s veľkým množstvom predbiehania sa stalo poriadne nezáživné krúženie za sebou. 

 

Realitou je, že preteky nenaplnili svoje očakávania, no možno zvýšením počtov sa tieto preteky postupne zlepšia. Tento rok sme videli už dva šprintové preteky, jeden na talianskej Imole a druhý na rakúskom Spielbergu. Imola nám priniesla priamy súboj medzi dvoma ašpirantmi na titul, no Spielberg naozaj nič zaujímavého nepriniesol. Zostáva otázkou či nárast počtu šprintových pretekov pomôže kráľovnej motoršportu, no je jasné, že v nabudúcej sezóne sa odpoveď určite dozvieme. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies