F1: Motivácia mi nechýba, bráni sa Räikkönen

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 13:48 • 2 min
F1: Motivácia mi nechýba, bráni sa Räikkönen

MARANELLO - Fínsky pilot formuly 1 Kimi Räikkönen sa po prestupe z Lotusu do Ferrari trápi a už sa na jeho hlavu zniesla aj vlna kritiky pre nedostatok motivácie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný rodák z Espoo nazbieral v úvodných štyroch pretekoch sezóny len jedenásť bodov, zatiaľ čo jeho kolega Fernando Alonso 41.

 

Räikkönen však nezostal chladným "icemanom" a zareagoval na komentáre na svoju adresu. "Neviem, prečo vždy vyrukujete s motiváciou. Keby som ju nemal, nebol by som tu. Proste nemám za sebou dobré preteky a je to nešťastné, ale tak to niekedy chodí. Cieľom je zlepšenie. Máme pred sebou veľa práce. Nezažili sme preteky, v ktorých by sme boli spokojní so všetkým. Zatiaľ je to ťažké, ale keď najazdíme viacej kilometrov, môžeme vyriešiť problémy," cituje majstra sveta z roku 2007 stránka autosport.com. 

 

Najvydarenejšiu veľkú cenu odjazdil Räikkönen paradoxne hneď na úvod v Austrálii, kde obsadil siedme miesto (šesť bodov). V nasledujúcich pretekoch v Malajzii nebodoval, potom v Bahrajne získal bod za desiatu priečku a zatiaľ na poslednom podujatí v Číne bol ôsmy (štyri body). Najbližšie preteky sa uskutočnia 11. mája na okruhu v španielskej Barcelone. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies