F1: Mercedes v Soči s agresívnejšou stratégiou ako Ferrari

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 12:00 • 2 min
F1: Mercedes v Soči s agresívnejšou stratégiou ako Ferrari

BRATISLAVA - Piloti tímu Mercedes vo formule 1 Lewis Hamilton a Nico Rosberg budú mať k dispozícii na štvrtý súťažný víkend v ruskom Soči jeden súbor stredne tvrdých, štyri mäkké a osem supermäkkých pneumatík.

slovakia

left justify in out

Pre rovnakú stratégiu sa rozhodli aj vo Force Indii a Toro Rosso. Najväčší konkurent "strieborných šípov" Ferrari si zvolilo pre svojich jazdcov Sebastiana Vettela a Kimiho Räikkönena jeden balík stredne tvrdých a po šesť mäkkých aj supermäkkých pneumatík. S najagresívnejšou taktikou do Veľkej ceny Ruska vyrukuje Red Bull a Haas - oba tímy sa rozhodli využiť jedny stredne tvrdé pneumatiky, dvoje mäkkých a až desať supermäkkých. Jediným tímom, ktorý bude mať k dispozícii dva súbory stredne tvrdých gúm, je Manor. Podľa nových pravidiel pre rok 2016 dodávateľ pneumatík Pirelli určí pre každý tím pred každou veľkou cenou tri súbory, voľba zvyšných desiatich je už na jednotlivých zoskupeniach. Informoval portál ESPN.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies