F1: Mercedes sa neodvolá proti trestu Rosberga

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 11:11 • 2 min
F1: Mercedes sa neodvolá proti trestu Rosberga

SILVERSTONE - Tím formuly 1 Mercedes sa neodvolá proti 10-sekundovej penalizácii pre Nica Rosberga na nedeľňajšej Veľkej cene Veľkej Británie na okruhu v Silverstone.

slovakia

left justify in out

Vedenie "strieborných šípov" malo čas na rozmyslenie do štvrtka. Tridsaťjedenročný Nemec skončil pôvodne na druhom mieste za víťazným kolegom Lewisom Hamiltonom, pre trest za nepovolenú rádiovú komunikáciu napokon klesol na tretiu priečku. Rosberg sa na konci 46. kola zasekol na siedmom prevodovom stupni a jeho inžinier z boxovej uličky mu pomohol problém vyriešiť aj za pomoci nedovolených informácií. Po penalizácii si rodák z Wiesbadenu síce udržal vedenie v šampionáte, no pred Hamiltonom má náskok už len jedného bodu. Najbližšia veľká cena sa uskutoční 24. júla na maďarskom Hungaroringu neďaleko Budapešti. Informoval portál motorsport.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies