F1: Mercedes sa bude krotiť pri oslavách titulu

NETKY.SK • 22 November 2014, 08:57 • 2 min
F1: Mercedes sa bude krotiť pri oslavách titulu

ABÚ ZABÍ - Predstavitelia tímu F1 Mercedes budú v nedeľu večer oslavovať záver sezóny zdržanlivejším spôsobom z úcty k jazdcovi, ktorému sa nepodarí získať majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, v záverečnej VC sezóny s poradovým číslom 19 v Abú Zabí si to o celkový triumf rozdajú dvaja tímoví kolegovia z Mercedesu Lewis Hamilton a Nico Rosberg, medzi ktorými už nejaký čas panuje napätie.

 

Na okruhu Yas Marina sa budú udeľovať dvojnásobné body, takže piloti nemôžu nič podceniť a musia jazdiť na hranici svojich možností. Hamilton má miernu výhodu - náskok 17 bodov a v prípade víťazstva svojho "parťáka" mu stačí prísť do cieľa na druhom mieste. Hamilton sa bude tešiť z druhého primátu od roku 2008 aj vtedy, ak obsadí prinajmenšom piatu pozíciu a Rosberg nevyhrá. Ak sa nemecký jazdec nezmestí ani do prvej dvojky, Brit potrebuje minimálne šiestu priečku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies