F1: McLaren sa nemieni vzdať Buttona

NETKY.SK • 28 September 2015, 15:26 • 2 min
F1: McLaren sa nemieni vzdať Buttona

SUZUKA - Pretekár Jenson Button zrejme ešte neukončí kariéru a zostáva vo formule 1. Jazdec tímu McLaren mal podľa špekulácií britských médií oznámiť pred nedeľňajšou Veľkou cenou Japonska, že končí v efjednotke, no majster sveta z roku 2009 o ničom neinformoval.

slovakia

left justify in out

Šéf tímu Ron Dennis povedal, že sa neplánuje vzdať služieb rodáka z Fromu. "Jenson má kontrakt na dva roky. Nemal som žiadny úmysel rozmýšľať nad možnosťou ukončenia spolupráce. Sú rozhodnutia, ktoré nerobím len ja sám, potrebujeme dohodu od spolumajiteľov a ihneď, ako k tomu dospejeme, budem oficiálne Jensona informovať. Malo by sa to vyjasniť do niekoľkých dní, ale nemyslím si, že s tým bude nejaký problém," povedal Dennis počas víkendu v Suzuke. Podľa neho nastali nejasnosti ohľadom Buttonovej budúcnosti pre nedostatok komunikácie medzi oboma stranami. Informoval portál ESPN.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies