F1: Massa nemá isté miesto vo Ferrari, potrebuje zlepšenie

NETKY.SK • 7 August 2013, 13:29 • 2 min
F1: Massa nemá isté miesto vo Ferrari, potrebuje zlepšenie

MARANELLO - Jazdec tímu formuly 1 Ferrari Felipe Massa si je vedomý, že ak nechce na konci aktuálnej sezóny prísť o miesto v talianskej stajni, musí zlepšiť svoje doterajšie výkony. Tridsaťdvaročný Brazílčan začal ročník 2013 zdolaním kolegu Fernanda Alonsa v kvalifikáciách v dvoch úvodných pretekoch v Austrálii a Malajzii. Jeho forma následne začala klesať po sérii incidentov a chýb.

slovakia

left justify in out

Bývalý pilot Sauberu si je istý, že stále môže sám rozhodnúť o svojom osude, ale priznal, že sa potrebuje zlepšiť. "Výkony rozhodnú, či zostanem alebo nie. Možnosť zotrvania v tíme stále existuje, ale najdôležitejšie sú výsledky. Som spokojný so svojou rýchlosťou - v kvalifikácii aj v pretekoch. Potrebujeme vždy dokončiť preteky na nejakom slušnom mieste a získať tak konzistentnosť. Ak sa to bude dariť, výsledky sa dostavia," cituje Massu internetová stránka autosport.com.

Massa je po 10 pretekoch z 19 na siedmej pozícii v hodnotení jazdcov, jeho najlepšie umiestnenie je tretia pozícia na Veľkej cene Španielska. Na VC Malajzie bol druhý v kvalifikácii. Na ostatných piatich podujatiach získal 16 bodov, v Monaku a Nemecku vypadol po jazdeckých chybách. Najbližšie zamieri kolotoč F1 do Belgicka, 25. augusta je na programe VC na legendárnom okruhu v Spa-Francorchamps.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies