F1: Marussia rezolútne odmieta, že Bianchimu kázala ignorovať žlté vlajky

NETKY.SK • 15 Október 2014, 16:44 • 2 min
F1: Marussia rezolútne odmieta, že Bianchimu kázala ignorovať žlté vlajky

SUZUKU - Tím formuly 1 Marussia rezolútne poprel správy, podľa ktorých mal prispieť k havárii svojho pilota Julesa Bianchiho na VC Japonska. Viaceré médiá informovali, že vedenie tímu nakázalo francúzskemu jazdcovi, aby ignoroval žlté vlajočky, ktoré oznamovali pilotom haváriu na trati.

slovakia

left justify in out

Nemec Adrian Sutil v Japonsku havaroval v nepríjemnej zákrute Dunlop. V čase, keď jeho monopost odpratával žeriav, narazil do stroja Bianchi. Pri nehode utrpel vážne poranenia hlavy, závažné postihnutie mozgu a podrobil sa operácii. Desať dní po incidente je naďalej v kritickom stave.
     

Marussia odmietla správy, podľa ktorých mala Bianchimu do slúchadiel nakázať, aby v pretekoch na mokrej trati pokračoval v plnej rýchlosti. Tím označil informácie za nepravdivé a osočujúce. "Nie je to pravda. Informácie sú skreslené, klamlivé a urážlivé," uviedla stajňa prostredníctvom agentúry AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies