F1: Magnussen si zlomil ruku, spadol z bicykla

NETKY.SK • 16 September 2015, 11:34 • 2 min
F1: Magnussen si zlomil ruku, spadol z bicykla

SINGAPUR - Rezervný jazdec tímu McLaren vo formule 1 Kevin Magnussen si zlomil ľavú ruku pri páde z bicykla. Dvadsaťdvaročný dánsky pilot nebude cestovať do Singapuru, kde sa tento víkend uskutoční v poradí trinásta veľká cena tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

"Kevin poriadne trénoval na svojej jazde na bicykli v posledných týždňoch a mesiacoch, nanešťastie spadol. Utrpel menšiu zlomeninu na ľavej ruke, úplne by sa mal zotaviť do troch týždňov," cituje stránka motorsport.com hovorcu McLarenu.

 

Magnussen je jedným z najväčších adeptov na pretekársku pozíciu v novom tíme Haas F1, ktorý bude súťažiť v kráľovskej motoristickej triede od budúceho roku. Rodák z Roskilde odjazdil vlani vo farbách McLarenu celú sezónu, najlepším výsledkom bolo druhé miesto na úvodných pretekoch v Austrálii. Zároveň to bolo pre neho jediné pódiové umiestnenie, získal dokopy 55 bodov, čo znamenalo 11. miesto v poradí jazdcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies