F1: Lupiči pri vlámaní do vily uspali Buttona, ukradli aj snubný prsteň

NETKY.SK • 7 August 2015, 11:29 • 2 min
F1: Lupiči pri vlámaní do vily uspali Buttona, ukradli aj snubný prsteň

LONDÝN - Britského pilota formuly 1 Jensona Buttona pravdepodobne uspali neznámym plynom pri lúpežnom vlámaní do prenajatej vily v St. Tropez, kde trávil čas so svojou manželkou Jessicou a priateľmi.

slovakia

left justify in out

Pre britské médiá to uviedol hovorca niekdajšieho majstra sveta F1. Do vily sa vlámali dvaja muži a ukradli najmä šperky, vrátane snubného prsteňa Buttonovej manželky, informovala BBC. "Dvaja muži sa vlámali do objektu, kým všetci vnútri spali a ukradli množstvo šperkov, vrátane snubného prsteňa Jessicy," povedal hovorca Buttona. Podľa denníka The Sun mali ukradnuté veci hodnotu približne 428.000 eur. Iba snubný prsteň stál podľa agentúry DPA 356.000 eur.

 

"Polícia naznačila, že takýto spôsob lúpeže je v regióne narastajúcim problémom. Páchatelia zašli tak ďaleko, že svoje obete uspia cez klimatizačné zariadenie a potom sa dostanú dnu," dodal Buttonov hovorca.

Button je majstrom sveta z roku 2009, v tejto sezóne seriálu F1 sa mu ale v kokpite McLarenu nedarí podľa predstáv.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies