F1: Hülkenberg sa vracia! V Bahrajne nahradí Vettela

NETKY.SK • 17 Marec 2022, 11:14 • 2 min
F1: Hülkenberg sa vracia! V Bahrajne nahradí Vettela

BAHRAJN – Štvornásobný majster sveta Sebastian Vettel vynechá úvodné podujatie v Bahrajne. V tíme Aston Martin ho nahradí miláčik fanúšikov Nico Hülkenberg.

slovakia

left justify in out

Super náhradník Nico Hülkenberg

 

Nemecký pilot Nico Hulkenberg naposledy jazdil v F1-tke v sezóne 2019/2020. V jeho posledných dvoch pretekoch zaskakoval za pilota Racing Pointu Sergia Peréza, ktorý rovnako ako Vettel musel preteky vynechať kvôli koronavírusu. 

 

Nico Hülkenberg patrí medzi tzv. smoliarov F1-tky. Nemec bol považovaný za jedného z najtalentovanejších jazdcov na štartovom rošte, no nikdy sa nedokázal dostatočne presadiť. Hulkenberg stále čaká na svoje prvé víťazstvo, ba dokonca aj na svoje prvé pódium. 

 

Svoju ďalšiu šancu prelomiť túto nešťastnú štatistiku bude mať v úvodných pretekoch novej sezóny, ktorá sa začína na púštnom okruhu v Bahrajne. Aston Martin nepatrí medzi favoritov nadchádzajúcej sezóny, ale pri F1-tke človek nikdy nevie, čoho sa môže dočkať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies