F1: Hamilton v Baku zúril, o Rosbergovi klamal

NETKY.SK • 5 Júl 2016, 13:17 • 2 min
F1: Hamilton v Baku zúril, o Rosbergovi klamal

BRATISLAVA - Vzťahy medzi pilotmi tímu Mercedes vo formule 1 zrejme nie sú také dobré, ako ich opísal pred nedeľňajšou Veľkou cenou Rakúska v Spielbergu jeden z jazdcov Lewis Hamilton.

slovakia

left justify in out

Úradujúci majster sveta pred pretekmi povedal v interview pre Mail, že s tímovým kolegom Nicom Rosbergom vychádza lepšie ako kedykoľvek predtým. Obaja sa potom v poslednom kole pretekov dostali do vzájomnej kolízie, po ktorej Rosberg spadol z prvého miesta na štvrté, zatiaľ čo Hamilton oslavoval víťazstvo.


Nevýkonný prezident Mercedesu Niki Lauda však v pondelkovom rozhovore pre televízny kanál Red Bullu Servus TV priznal, že Hamilton po nevydarenej kvalifikácii na Veľkej cene Európy v Baku, ktorú vyhral práve Rosberg, zničil svoju miestnosť v paddocku. "Urobil to, lebo havaroval. Samozrejme, že za to zaplatí. Povedal, že nemôžem ísť dovnútra, pretože ide všetko rozbiť. Tak to bolo. Lewis klamal o vzťahu k Nicovi, len niečo povedal. Chcel byť milý, aby mal cez víkend pokoj. Robí, čo môže. V boji sa priostruje tým viac, čím dlhšie je Nico vpredu," uviedol 67-ročný trojnásobný svetový šampión F1 z rokov 1975, 1977 a 1984, citoval ho portál motorsport.com.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona