F1: Hamilton havaroval na súkromnom aute v Monaku, odlet do Brazílie odložil

NETKY.SK • 12 November 2015, 10:23 • 2 min
F1: Hamilton havaroval na súkromnom aute v Monaku, odlet do Brazílie odložil

MONACO - Majster sveta formuly 1 Lewis Hamilton priznal, že v pondelok v Monaku havaroval so súkromným vozidlom. O deň neskôr preto odložil aj svoj odlet do Sao Paula na Veľkú cenu Brazílie.

slovakia

left justify in out

"Mal som horúčku a necítil som sa dobre, ale v pondelok v noci som mal aj dopravnú nehodu v Monaku," vysvetlil Hamilton na svojom účte na Instagrame, prečo bol v uplynulých dňoch málo aktívny na sociálnych sieťach.

 

Hamilton zdôraznil, že chce prevziať plnú zodpovednosť za nehodu, aby z toho nemohol niekto iný ťažiť. "Hoci do toho nikomu nič nie je, existujú ľudia, ktorí poznajú moju pozíciu a budú sa snažiť túto situáciu využiť a rýchlo zarobiť," vysvetlil Brit. "Žiadny problém. Najdôležitejšie je, že sa nikomu nič nestalo. Ale auto bolo zjavne poškodené a dostal som sa do ľahkého kontaktu so stojacim vozidlom."

 

Úspešný obhajca titulu svetového šampióna po nehode odložil o jeden deň odlet do Brazílie, kam odcestoval až v stredu v noci. Hamilton konzultoval vec s tímom Mercedes i so svojím lekárom a zhodli sa, že najlepšie bude, keď si ešte doma chvíľu oddýchne. "Ale už sa cítim lepšie a nasadol som do lietadla do Brazílie," pridal Hamilton na Instagram fotku z paluby. "Chcel som vás o tom informovať, pretože cítim, že všetci musia prevziať zodpovednosť za svoje činy. Chyby robí každý, dôležité je ale poučiť sa z nich a rásť. Už sa neviem dočkať víkendu v Brazílii."

 

Hamilton mal už predtým pri jazde mimo okruhov problémy s políciou. V roku 2007 mu vo Francúzsku zhabali auto a zobrali vodičský preukaz, keď na diaľnici pri Paríži výrazne prekročil povolenú rýchlosť. O tri roky neskôr ho zasa v Austrálii obvinili z riskantnej jazdy v uliciach Melbourne, pripomenula agentúra Reuters.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona