F1: Force India v Barcelone možno bez nového monopostu

NETKY.SK • 4 Február 2015, 10:14 • 2 min
F1: Force India v Barcelone možno bez nového monopostu

SILVERSTONE - Nový monopost tímu formuly 1 Force India sa možno nepredstaví ani na druhých predsezónnych testoch v Barcelone (19. - 22. februára). Zoskupenie neprišlo ani tento týždeň do Jerezu pre problémy s kompletizáciou auta VJM08.

slovakia

left justify in out

"Každý sa snaží, aby sme mohli ísť do Barcelony s novým monopostom, ale je vysoko pravdepodobné, že sa tak stane až v záverečných testoch koncom mesiaca. To znamená, že počas druhých jázd použijeme minuloročné auto," povedal pre Autosport zástupca šéfa tímu Bob Fernley. 

Akokoľvek má Force India problémy dostať nové vozidlo na trať, neobáva sa, že bude chýbať 15. marca na úvodných pretekoch v austrálskom Melbourne Parku. "Budeme tam, o tom niet pochýb. Áno, budeme mať hendikep v počte najazdených kilometrov, ale robíme všetko pre to, aby sme do Austrálie prišli v primeranej forme," dodal Fernley. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies