F1: Force India napokon vynechá úvodné testy v Jereze

NETKY.SK • 28 Január 2015, 13:30 • 2 min
F1: Force India napokon vynechá úvodné testy v Jereze

SILVERSTONE - Tím formuly 1 Force India napokon vynechá blížiace sa prvé zimné predsezónne testy v španielskom Jereze (1. - 4. februára).

slovakia

left justify in out

Zoskupenie so sídlom v britskom Silverstone minulý týždeň pôvodne informovalo, že sa predstaví s minuloročným monopostom, pretože nestihne včas pripraviť nový model.

 

Force India bude prvýkrát v akcii teda až počas druhých testov v Barcelone (19. - 22. 2.) a už s novým autom VJM08, ktoré odhalila minulú stredu v Mexico City. Tím vo vlastníctve indického podnikateľa Vidžaja Mallyu napodobnil vlaňajší krok Lotusu, ktorý rovnako vynechal prvé testy pred novým ročníkom. 

Force India má za sebou zatiaľ najúspešnejšiu sezónu vo formule 1. Sergio Pérez a Nico Hülkenberg nazbierali dokopy 155 bodov a zoskupenie sa v Pohári konštruktérov umiestnilo na 6. priečke. V tomto roku budú za tím jazdiť rovnakí piloti. Informoval portál ESPN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies