F1: Ferrari zvolí v Rakúsku viac ultrasoftov ako Mercedes

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 14:43 • 2 min
F1: Ferrari zvolí v Rakúsku viac ultrasoftov ako Mercedes

SPIELBERG - Po Veľkej cene Európy v azerbajdžanskom Baku si piloti tímu Mercedes zvolili rôznu pneumatikovú stratégiu aj pre nasledujúci pretekársky víkend formuly 1 na Red Bull Ringu v rakúskom Spielbergu (1. - 3. júla).

slovakia

left justify in out

Obaja budú mať k dispozícii po osem súborov ultramäkkých pneumatík, Lewis Hamilton bude mať oproti lídrovi šampionátu Nicovi Rosbergovi o jedny mäkké navyše a jedny supermäkké menej. Vo Ferrari si Sebastian Vettel a Kimi Räikkönen vybrali jeden balík mäkkých gúm, tri supermäkkých a deväť ultramäkkých.

 

Po deväť ultrasoftov si zvolili aj jazdci Renaultu Kevin Magnussen a Jolyon Palmer. V Red Bulle stavili Daniel Ricciardo a Max Verstappen na kombináciu 2-4-7. Po tri súbory mäkkých gúm využijú v tímoch Force India, McLaren, Felipe Nasr zo Sauberu a Esteban Gutiérrez z Haasu, ktorý si spoločne s tímovým kolegom Romainom Grosjeanom vybrali najmenej balíkov ultrasoftov (6).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies