F1: Ferrari počas letnej pauzy nebude riešiť Räikkönena

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 16:48 • 2 min
F1: Ferrari počas letnej pauzy nebude riešiť Räikkönena

MARANELLO - Tím motoristickej formuly 1 Ferrari neurobí rozhodnutie ohľadom budúcnosti jazdca Kimiho Räikkönena počas aktuálnej štvortýždňovej letnej prestávky.

slovakia

left justify in out

Scuderia má podľa informácií z padoku čas do 31. júla, aby si na fínskeho pilota uplatnila opciu.

 

"Naším cieľom je sústrediť sa na monopost, jazdecké otázky môžu počkať. V čase letnej pauzy máte letnú pauzu. Idete si zaplávať, zabicyklovať. Inak by to nebola pauza, ale práca," cituje server Sky Sports slová šéfa tímu Maurizia Arrivabeneho. 

 

Najhorúcejším kandidátom na jazdeckú sedačku vo Ferrari je iný fínsky pretekár Valtteri Bottas z Williamsu. Räikkönen v tejto sezóne nedosahuje adekvátne výsledky, a preto je jeho zotrvanie v tíme otázne. Na uplynulej Veľkej cene Maďarska jazdil dobre, no postihli ho problémy s rekuperačným systémom MGU-K a musel odstúpiť. "Kimi bol v nedeľu fakt dobrý, predovšetkým na štarte. Len mal smolu," dodal Arrivabene. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies