F1: Ferrari má stále šancu na titul, tvrdí Arrivabene

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 11:40 • 2 min
F1: Ferrari má stále šancu na titul, tvrdí Arrivabene

MONTE CARLO - Ferrari nevyhralo zatiaľ ani jedny z doterajších šiestich pretekov tejto sezóny formuly 1, ale šéf talianskeho tímu Maurizio Arrivabene rezolútne odmieta vzdať boj o majstrovský titul.

slovakia

left justify in out

Jazdci Scuderie Kimi Räikkönen a Sebastian Vettel sa nachádzajú v priebežnom poradí na 4., resp. 5. priečke so 61, resp. 60 bodmi. Vedúci Nico Rosberg z Mercedesu ich nazbieral už 106. Ani v Monaku to pre Ferrari nebola prechádzka ružovou záhradou - Räikkönen nedokončil a Vettel uviazol v premávke a obsadil štvrtú pozíciu.


"Žiadne také. Videli ste, že Ricciardo tu bol celkom dobrý a do formy sa vracia aj Hamilton. Musíme si uchovať koncentráciu, sústrediť sa na ďalšie preteky a pozerať sa dopredu. Myslím si, že pôjde ešte o zaujímavý šampionát," povedal Arrivabene v Monte Carle. Ferrari podľa svojho šéfa chýba najmä rýchlosť v poslednej časti kvalifikácie. V ostatných dvoch prípadoch Scuderia skončila za Mercedesom aj Red Bullom. "V Q3 sme neboli dobrí ani v Barcelone, ani v Monaku. Potrebujeme pochopiť, kde je problém," dodal charizmatický Talian, citoval ho server ESPN.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies