VIDEO F1: Felipe Massa v boxoch VC Rakúska takmer zrazil šéfa stajne Ferrari

NETKY.SK • 19 Jún 2015, 18:45 • 2 min
VIDEO F1: Felipe Massa v boxoch VC Rakúska takmer zrazil šéfa stajne Ferrari

SPIELBERG – Brazílsky pilot F1 Felipe Massa v boxoch takmer zrazil šéfa Ferrari Maurizia Arrivabeneho, ktorý pred neho vybehol počas tréningu na VC Rakúska.

slovakia

left justify in out

Pilot stajne Williams, ktorý predtým sedem rokov pôsobil práve vo Ferrari, sa stihol Arrivabenemu vyhnúť na poslednú chvíľu. Šéf Ferrari si neuvedomil možné nebezpečenstvo v boxoch a ležérne vošiel do cesty prichádzajúcemu monopostu.

 

 


Arrivabene, ktorý bol menovaný šéfom tímu Ferrari v roku 2014, stihol pred monopostom uskočiť dozadu a Massa zase prudko dupol na brzdy. Našťastie sa nič nestalo a Brazílčan pokračoval vo výjazde na okruh.

 



Tridsaťštyriročný Massa má stále bleskurýchle reflexy a dokázal včas postrehnúť potenciálne nebezpečnú situáciu. Arrivabene mu neskôr potriasol rukou ako ospravedlnenie potom, ako si uvedomil svoju chybu.

Felipe Massa je jedným z najmilších pilotov v seriáli F1 a v žiadnom prípade by niečo podobné nespravil úmyselne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies