F1: Carlos Sainz predĺžil zmluvu s Ferrari do roku 2024

NETKY.SK • 21 Apríl 2022, 11:03 • 2 min
F1: Carlos Sainz predĺžil zmluvu s Ferrari do roku 2024

IMOLA – Španielsky pretekár Carlos Sainz predĺžil zmluvu s milovanou talianskou značkou Ferrari. Vo farbách tímu z Maranella bude pretekať minimálne do roku 2024.

slovakia

left justify in out

Vamos Carlos

 

Talentovaný Sainz prišiel do Ferrari ako náhrada za trápiaceho sa Sebastiana Vettela a už v jeho prvej sezóne podával výborné výkony, dokonca v šampionáte jazdcov porazil aj svojho kolegu Charlesa Leclerca. V tohtročnej sezóne sa Sainz trápi o niečo viac, no možno práve toto predĺženie zmluvy nakopne "smooth operatora" k lepším výkonom. 

 

Sainz predĺžil zmluvu o ďalšie dva roky a šéf tímu z Maranella sa vyjadril jednoznačne. „ Už niekoľkokrát som povedal, že máme najlepšiu dvojicu na štartovom rošte a predĺženie zmluvy bolo úplne logickým riešením."

 

Sainz sa k svojmu predĺžení zmluvy vyjadril viac než pozitívne. „Vždy som hovoril, že v F1-tke nie je lepší tím, za ktorý by sa dalo jazdiť. Po strávenom roku v tíme môžem potvrdiť, že obliekať tieto farby a reprezentovať takýto unikátny tím je neporovnateľné."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona