F1: Bianchi nahradí Räikkönena v testoch v Silverstone

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 10:48 • 2 min
F1: Bianchi nahradí Räikkönena v testoch v Silverstone

SILVERSTONE - Pilot tímu Ferrari vo formule 1 Kimi Räikkönen napokon neabsolvuje tohtotýždňové testy na okruhu v Silverstone, kde mal v úvode nedeľňajšej veľkej ceny ťažkú haváriu.

slovakia

left justify in out

Fínskeho pilota v kokpite monopostu F14 T nahradí v stredu napokon Jules Bianchi, ktorý je jazdcom Marussie a zároveň patrí do mládežníckeho programu talianskej scuderie. V utorok sa vo farbách Ferrari predstaví Pedro de la Rosa. Druhý pilot Ferrari Fernando Alonso sa sústredí na prácu na simulátore v sídle tímu v Maranelle. 

 

Räikkönen utrpel pri nedeľňajšej kolízii odreniny kolena a členka, vo vysokej rýchlosti na rovinke Wellington Straight stratil kontrolu nad svojím monopostom a narazil do bariér. Údajne prekonal preťaženie 47 G, potom ho previezli na vyšetrenia do nemocnice. Informoval portál autosport.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies