F1: Austrálčania si striptíz v Sepangu po víťazstve Ricciarda naplánovali

NETKY.SK • 5 Október 2016, 13:55 • 2 min
F1: Austrálčania si striptíz v Sepangu po víťazstve Ricciarda naplánovali

CANBERRA - Deviati Austrálčania, ktorých väznia malajzijské úrady za ich striptíz po víťazstve Daniela Ricciarda na nedeľňajšej veľkej cene majstrovstiev sveta formuly 1, si svoje vystúpenie vopred naplánovali.

slovakia

left justify in out

Úrady ich zadržali po tom, ako sa priamo na okruhu v cieľovej rovine vyzliekli len do plaviek populárnej značky vo farbách malajzijskej štátnej vlajky a predviedli oslavu na spôsob svojho hrdinu - popíjali pivo z vlastných topánok.


Podľa austrálskej ministerky zahraničných vecí Julie Bishopovej išlo o premyslené konanie, nie momentálny nedostatok zdravého úsudku. "Jednoznačne naplánovaná záležitosť. Mali oblečené plavky Budgy Smugglers, ktoré si priviezli z Austrálie," poznamenala šéfka diplomacie.

 

V deväťčlennej skupine mužov vo veku od 25 do 29 rokov bol aj poradca ministra priemyslu Jack Walker, s ktorým sa ministerka osobne stretla. Malajzijská polícia prípad vyšetruje ako úmyselný čin s cieľom vyvolať narušenie verejného poriadku. Rodinní príslušníci už odleteli z Austrálie, aby zadržaných navštívili.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona