F1: Alonso vie, čo treba zlepšiť na jeho Ferrari

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 14:18 • 2 min
F1: Alonso vie, čo treba zlepšiť na jeho Ferrari

SEPANG - Pilot tímu Ferrari vo formule 1 Fernando Alonso vie, ktoré parametre monopostu F14 T treba zlepšiť na dotiahnutie sa na konkurentov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný španielsky jazdec obsadil na nedeľňajšej Veľkej cene Malajzie štvrté miesto, za víťazným Lewisom Hamiltonom z Mercedesu zaostal o pol minúty. Druhý skončil ďalší pretekár "strieborných šípov" Nico Rosberg, tretie miesto si vybojoval úradujúci majster sveta Sebastian Vettel z Red Bullu.

 

Rodák z Ovieda Alonso mal počas pretekov veľké problémy s udržaním auta na trati. "Trakcia nebola dosť dobrá. Pri výjazdoch zo zákrut som strácal pôdu pod nohami. Čo sa týka maximálnej rýchlosti, nie je tajomstvom, že zatiaľ nemáme na Mercedes. Boli najrýchlejší v Austrálii, počas bahrajnských testov a aj tu. Máme čo robiť. Do pretekov v Bahrajne sa toho veľa spraviť nedá, keďže sú už tento týždeň, ale do podujatí v Číne a Španielsku potrebujeme zlepšiť monopost," povedal Alonso pre autosport.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona