F1: Alonso neprešiel zdravotnými testami, v Bahrajne neodštartuje

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 14:24 • 2 min
F1: Alonso neprešiel zdravotnými testami, v Bahrajne neodštartuje

SACHÍR - Španielsky pilot F1 Fernando Alonso nebude štartovať na víkendovej VC Bahrajnu, druhom podujatí novej sezóny MS. Dvojnásobný majster sveta vo štvrtok neprešiel zdravotnými testami, ktoré mali určiť jeho spôsobilosť po havárii na VC Austrálie.

slovakia

left justify in out

Jazdec tímu McLaren mal pred desiatimi dňami v Melbourne ťažkú nehodu. V snahe o predbehnutie Estebana Gutierreza vyletel do bariéry a jeho monopost napokon skončil tridsať metrov od trate. Alonso rýchlo vystúpil a zdvihol palec na znak, že je v poriadku. Z monopostu zostal len vrak. "Štvrtkové CT vyšetrenie preukázalo problémy v oblasti hrudníka," uvádza sa v správe Medzinárodnej automobilovej federácie (FIA).

 

Alonso bude musieť rovnaké vyšetrenia absolvovať pred VC Číny, ktorá je na programe 17. apríla. V kokpite McLarenu ho dočasne zastúpi náhradný jazdec Belgičan Stoffel Vandoorne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies