F1: Alonso neponechal bez reakcie kritiku od šéfa Ferrari

NETKY.SK • 23 November 2014, 12:54 • 2 min
F1: Alonso neponechal bez reakcie kritiku od šéfa Ferrari

ABÚ ZABÍ - Španielsky jazdec motoristickej formuly 1 Fernando Alonso na odchode z tímu Ferrari nenechal bez reakcie nepriamu verejnú kritiku od nového šéfa talianskeho zoskupenia Marca Mattiacciho.

slovakia

left justify in out

"Doniesli sa ku mne tie jeho poznámky a nevnímam ich práve najlepšie. Ak mal v úmysle dať najavo, že som neprejavoval dostatok zápalu, potom prišiel neskoro. Je tu zatiaľ iba niekoľko mesiacov a zrejme neregistroval dianie počas mojich piatich rokov pôsobenia v tíme, boj o každučký bod," povedal 33-ročný dvojnásobný majster sveta Alonso (tituly 2005 a 2006 pre Renault) na prahu nedeľňajšej Veľkej ceny Abú Zabí v SAE. Mattiacci privítal príchod Sebastiana Vettela slovami, že Nemec prinesie maximálnu motiváciu a zanietenosť.

 

Ferrari čaká na triumf na niektorej z Grand Prix od mája minulého roka, keď práve Alonso zvíťazil na VC Španielska v Barcelone. "Scuderii" z Maranella hrozí prvá v tomto zmysle nulová sezóna od roku 1993. Tím je na štvrtom mieste v Pohári konštruktérov. Rodák z Ovieda Alonso sa po tejto sezóne vracia do McLarenu. Mattiacci nastúpil v apríli namiesto Stefana Domenicaliho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies