F. Mercury našiel odpočinok asi na cintoríne Kensal Green

NETKY.SK • 26 Február 2013, 08:24 • 2 min
F. Mercury našiel odpočinok asi na cintoríne Kensal Green

F. Mercury našiel odpočinok asi na cintoríne Kensal Green - Celebrity Záhadu okolo miesta posledného odpočinku predčasne zosnulého frontmana britskej rockovej formácie Queen Freddieho Mercuryho sa, zdá sa, podarilo objasniť po viac ako dvoch desaťročiach.

slovakia

left justify in out

img

Záhadu okolo miesta posledného odpočinku predčasne zosnulého frontmana britskej rockovej formácie Queen Freddieho Mercuryho sa, zdá sa, podarilo objasniť po viac ako dvoch desaťročiach.

Na cintoríne Kensal Green na západe Londýna totiž fanúšikovia v nedávnej minulosti objavili pamätnú tabuľu s nápisom In Loving Memory of Farrokh Bulsara, na ktorej je vo francúzštine i text Pour Etre Toujours Pres De Toi Avec Tout Mon Amour (Vždy budem v Tvojej blízkosti so všetkou svojou láskou). Informoval o tom londýnsky denník The Daily Mirror.

Pod venovaním je písmenko M., za ktorým sa zrejme skrýva niekdajšia spevákova láska a životná partnerka Mary Austinová. Práve jej zanechal bisexuálny umelec svoj domov Garden Lodge v odhadovanej hodnote desať miliónov libier, ako aj autorské práva na nahrávky, s ktorými sa v celosvetovom meradle predali tri stovky miliónov nosičov zvukových záznamov.

Až doteraz nikto nepoznal miesto, kde sa nachádza urna s popolom zosnulého umelca, aj keď sa predpokladalo, že si ju po kremácii odniesla práve Mary Austinová. Ona sa však k tejto otázke nikdy nevyjadrila, a jej hovorca zachoval mlčanlivosť aj teraz.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies