Extrenčan Bailey z Genku bol už na lekárskej prehliadke v Leverkusene

NETKY.SK • 27 Január 2017, 16:07 • 2 min
Extrenčan Bailey z Genku bol už na lekárskej prehliadke v Leverkusene

LEVERKUSEN - Jamajský futbalový talent s minulosťou v AS Trenčín Leon Bailey mieri z belgického KRC Genk do tímu nemeckého Bayeru Leverkusen, účastníka osemfinále tohtosezónnej Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Predznamenal to tréner Bayeru Roger Schmidt, ktorý podľa verifikovaného twitterového konta klubu počas piatkovej tlačovej konferencie skonštatoval: "Leon Bailey je práve na lekárskej prehliadke. Pravdepodobnosť, že bude hrať za nás, teda nie je malá."

V súvislosti s 19-ročným útočníkom sa počas ostatných mesiacov skloňoval záujem FC Chelsea, Ajaxu Amsterdam, manchesterských klubov City a United aj FC Liverpool. Bailey pôsobil v Trenčíne v prvej polovici roka 2015, predvlani získal ocenenie pre najlepšieho mladého futbalistu v Belgicku. So štyrmi gólmi mu po skupinovej fáze tohtosezónnej Európskej ligy patrí v poradí kanonierov desiata priečka, ďalšie tri presné zásahy pridal v predkolách.

 

V aktuálnej ligovej sezóne má na konte 19 štartov a dva góly, v uplynulom ročníku belgickej Jupiler League skóroval šesťkrát.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies