VIDEO Extrémne divadlo v snahe vyhnúť sa červenej karte!

NETKY.SK • 15 Marec 2014, 19:00 • 2 min
VIDEO Extrémne divadlo v snahe vyhnúť sa červenej karte!

SYDNEY – Počas včerajšieho zápasu austrálskej ligy medzi domácim FC Sydney a Brisbane Roar prišlo k incidentu, ktorý sa len tak hocikedy nevidí!

slovakia

left justify in out

Útočník hosťujúceho tímu Besart Berisha fauloval obrancu domácich Sebastiana Ryalla a muselo mu byť jasné, že rozhodca tento zákrok náležite ocení kartou. Tento incident sa odohral po predchádzajúcom súboji týchto hráčov a Berisha sa rozhodol pomstiť svojmu súperovi aj za cenu nedovoleného zákroku. Po tom ako sa snažil zasiahnuť obrancu súpera si Berisha uvedomil, že za tento zákrok ho karta neminie, avšak to čo predviedol, aby sa vyhol vylúčeniu je prisilná káva aj pre tie najsilnejšie žalúdky.

Pár sekúnd po kontakte so súperom sa albánsky legionár začal zvíjať na trávniku držiac sa za hlavu a kričať od bolesti, ako keby bol práve on tým zraneným hráčom. Ani po ošetrení divadlo neprestalo, keď sa Berisha otočil rozhodcovi chrbtom a kráčal k ostatným spoluhráčom. Po upozornení od protihráča, aby opustil ihrisko začal zmätene pobehovať a čudovať sa červenej karte.

Napriek skvelému hereckému výkonu sa však Berisha nedočkal lepšieho verdiktu a musel predčasne pod sprchy. Podobné predstavenia by sa mali odohrávať niekde na divadelných doskách a nie na futbalových ihriskách.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies