Extra dlhý sedemmiestny Citan kombi má ložný priestor až 3 500 l

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 09:53 • 2 min
Extra dlhý sedemmiestny Citan kombi má ložný priestor až 3 500 l

BRATISLAVA - Mestské dodávkové vozidlo Mercedes-Benz Citan je odteraz dostupné aj vo variante kombi extra dlhé ako sedemmiestne vozidlo. Mimoriadnu pozornosť si zaslúži jeho vysoká flexibilita vďaka variabilne využiteľnému interiéru.

slovakia

left justify in out

Striedavá preprava osôb a materiálu, praktické taxi alebo kombinované využívanie

Nový modelový variant je zameraný na striedavú prepravu osôb a materiálu v živnostenskej prevádzke, na nasadenie taxi a na kombinované využívanie na profesionálne a súkromné účely: ako vysokoflexibilné kombi so siedmimi sedadlami spĺňa Citan najrozmanitejšie požiadavky. Jeho základom je extra dlhé vyhotovenie (dĺžka 4705 mm) vozidla Citan s prípustnou celkovou hmotnosťou 2,2 t.

 

Tretí rad z dvoch posúvateľných samostatných sedadiel

Nový tretí rad sedadiel v Citane tvoria dve samostatné sedadlá. Možno ich navzájom nezávisle posúvať v pozdĺžnom smere o 130 mm a v prípade potreby individuálne sklopiť a vybrať z vozidla. Plnohodnotné samostatné sedadlá sú vhodné aj pre dospelých spolucestujúcich. K miestam je pohodlný prístup po sklopení sedadiel v strednom rade. Cestujúci v zadnom rade majú navyše k dispozícii odkladacie priestory v bočných čalúneniach.

 

Nový Citan ako extra dlhé kombi so siedmimi sedadlami presviedča najvyššou variabilitou. Podľa polohy samostatných sedadiel sa do batožinového priestoru vzadu zmestí 300 a 400 l batožiny. Ak sa niekoľkými pohybmi rúk vyberú sedadlá tretieho radu, zvýši sa ložný priestor Citana na 2 200 l. Ak sa sklopí aj stredná trojsedadlová lavica, vznikne ložný priestor s objemom až 3 500 l.

 

Všestranný praktik: kryt batožinového priestoru a upevňovacie oká sériovo

Citan je skutočný praktik, čo podčiarkuje sériová výbava extra dlhého kombi okrem iného flexibilným krytom batožinového priestoru, ako aj upevňovacími okami v podlahe na zabezpečenie nákladu po sklopení alebo vybratí sedadiel. Nový modelový variant sa ponúka v dvoch stupňoch motorizácie ako Citan 109 CDI (s výkonom 66 kW/90 k), ako aj Citan 111 CDI (81 kW/110 k) a odteraz je v predaji.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies