Exspajska Geri Halliwell nahráva nové skladby

NETKY.SK • 19 Január 2015, 16:15 • 2 min
Exspajska Geri Halliwell nahráva nové skladby

LONDÝN - Anglická speváčka Geri Halliwell začala nahrávať nové piesne.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročná interpretka o tom informovala prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. "Štúdio - veľký týždeň - nahrávam tri skladby, ktoré som sama napísala. Dúfam, že všetci máte rovnako plodný týždeň," vyjadrila sa niekdajšia členka úspešnej dievčenskej skupiny Spice Girls.

 

"Ó môj Bože, som naozaj nadšená, že som späť v štúdiu. Najčudnejšie miesto, na ktorom som nahrávala, bolo na konskom chrbte v Austine v Texase. Christian (speváčkin snúbenec Christian Horner, ktorý pôsobí ako šéf tímu formuly 1 Red Bull, pozn. SITA) ma viedol a ja som spievala koňovi. Keď dostanem nápad na melódiu, nechcem ju stratiť," doplnila Halliwell v rozhovore pre britský denník The Sun. 

 

Geraldine Estelle "Geri" Halliwell sa preslávila v spomínanej formácii Spice Girls, s ktorou vydala albumy Spice (1996) a Spiceworld (1997). V roku 1998 skupinu opustila a vydala sa na sólovú dráhu. Na konte má štúdiovky Schizophonic (1999), Scream If You Wanna Go Faster (2001) a Passion (2005). So Spice Girls potom ešte vydala výberovku Greatest Hits (2007) a taktiež spolu s ostatnými členkami absolvovala svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies