Exriaditeľ Neapola: Sarri zachránil Hamšíka, Benítez ho ničil

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 09:00 • 2 min
Exriaditeľ Neapola: Sarri zachránil Hamšíka, Benítez ho ničil

NEAPOL - Niekdajší športový riaditeľ talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Pierpaolo Marino je presvedčený, že pôsobenie španielskeho kouča Rafaela Beníteza na lavičke "Partenopei" zle vplývalo na slovenského legionára Mareka Hamšíka. Päťdesiatpäťročný rodák z Madridu viedol mužstvo SSC v rokoch 2013-2015.

slovakia

left justify in out

"Hamšík je dobrý hráč a Benítez ho ničil," vyhlásil Marino pre Il Roma narážajúc na Slovákovu gólovú potenciu, ktorá bola pod španielskym koučom najhoršia od Hamšíkovho príchodu do Neapola v roku 2007. "Vždy hral mimo svojej pozície, často striedal. Jeho potenciál bol veľmi ochudobnený, chlapec takto strácal motiváciu. Marek jednoducho nemohol reagovať na túto situáciu," doplnil 61-ročný funkcionár. "Našťastie po Benítezovi prišiel Maurizio Sarri, Hamšíka vrátil na ideálny post. Rovnako ako predtým Edoardo Reja. Zachránili sme takto svetového hráča," skonštatoval na záver Pierpaolo Marino.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies