Exriaditeľ Markízy Pavol R. zostáva vo väzbe!

NETKY.SK • 11 Január 2021, 13:42 • 2 min
Exriaditeľ Markízy Pavol R. zostáva vo väzbe!

Exriaditeľ TV Markíza a bývalý minister hospodárstva Pavol R. zostane vo väzbe. Senát na dnešnom neverejnom zasadnutí zamietol sťažnosť, ktorú obžalovaný podal proti uzneseniu predsedníčky senátu najvyššieho súdu, ktorým bol vzatý do väzby.

slovakia

left justify in out

Exriaditeľ TV Markíza a bývalý minister hospodárstva Pavol R. zostane vo väzbe. Senát na dnešnom neverejnom zasadnutí zamietol sťažnosť, ktorú obžalovaný podal proti uzneseniu predsedníčky senátu najvyššieho súdu, ktorým bol vzatý do väzby, informovala hovorkyňa Najvyššieho súdu SR (NS SR) Alexandra Važanová. 

 

imgimg

„Senát 3T považuje rozhodnutie predsedníčky senátu za zákonné a správne,“ povedala Važanová.

NS SR vzal Pavla R. do väzby 16. decembra minulého roku po tom, čo sa deň predtým nedostavil na zasadnutie NS SR v kauze miliónových zmeniek.

Tvrdil totiž, že má po útoku kyselinou poškodený zrak. Ďalšie verejné zasadnutie v kauze zmeniek je na najvyššom súde vytýčené na utorok 12. a stredu 13. januára.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies