Exprezidenta M. Kováča pre nevoľnosť hospitalizovali

NETKY.SK • 13 Júl 2010, 10:09 • 2 min
Exprezidenta M. Kováča pre nevoľnosť hospitalizovali

Exprezidenta M. Kováča pre nevoľnosť hospitalizovali

slovakia

left justify in out

Bývalého prezidenta SR Michala Kováča previezli dnes pre nevoľnosť do Vojenskej nemocnice na bratislavských Kramároch. Zostane tam na pozorovanie počas noci a tiež v utorok, na kedy má naplánované ďalšie vyšetrenia. Pre TASR to potvrdil exprezident Kováč.
      "Na krajské operačné stredisko v Bratislave bolo krátko pred jedenástou prijaté tiesňové volanie zo Štúrovej ulice. Nahlásený bol kolapsový stav," priblížila pre TASR hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Dominika Šulková.
      K pacientovi ihneď vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci, ktorá pri ňom bola v priebehu ôsmich minút. "Záchranári pacienta ošetrili a previezli do Vojenskej nemocnice na Kramároch," doplnila Šulková. Pri prevoze bol exprezident pri vedomí, komunikoval.
      Bývalý prezident pre TASR potvrdil, že kolaps súvisel s jeho Parkinsonovou chorobou. "Nešlo o nič mimoriadne, už sa mi to v minulosti niekoľkokrát stalo," poznamenal s tým, že k nevoľnosti prispeli pravdepodobne aj horúčavy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies