Exprezidenta Georgea Busha prepustili z nemocnice

NETKY.SK • 8 August 2013, 09:26 • 2 min
Exprezidenta Georgea Busha prepustili z nemocnice

DALLAS - Bývalého amerického prezidenta Georgea W. Busha prepustili z nemocnice v texaskom Dallase po operácii, pri ktorej mu uvoľnili upchatú srdcovú tepnu. Oznámil to jeho hovorca.

slovakia

left justify in out

Bush sa podľa oznámenia "má skvele" a odišiel domov v stredu, deň po úspešnej operácii. Ďalšie podrobnosti nezverejnili, uviedla agentúra AP.

Zákrok podstúpil 67-ročný exprezident na odporúčanie lekárov, ktorí mu zistili upchatie tepny v pondelok počas pravidelnej zdravotnej prehliadky. Jeho hovorca vtedy uviedol, že operácia prebehla bez komplikácií a Bush mal hneď po nej dobrú náladu. K bežnému pracovnému režimu sa chce vrátiť už dnes.

George W. Bush, ktorý bol prezidentom USA v rokoch 2001-2009, je známy fyzickou aktivitou, a tak jeho operácia prekvapila politický svet, uviedol denník USA Today. Bush často cvičí, aby sa udržal vo forme - od raňajšieho tréningu cez kondičný beh až po jazdu na bicykli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies