Exprezident Ivan Gašparovič havaroval pri Limbachu

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 17:38 • 2 min
Exprezident Ivan Gašparovič havaroval pri Limbachu

BRATISLAVA - Exprezident SR Ivan Gašparovič dnes havaroval pri Limbachu. Jeho auto po nehode vyletelo mimo cesty, mali ho z neho vyniesť ochrankári. Bývalá hlava štátu je v poriadku. Vo svojom spravodajstve o tom ako prvé informovalo Fun rádio.

slovakia

left justify in out

Nehoda sa stala krátko pred 9.45 h na ceste medzi Pezinkom a Limbachom. "Vodič osobného motorového vozidla značky Mercedes prechádzal po Limbašskej ceste v smere z Pezinka na Grinavu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k stretu s oprotiidúcim osobným motorovým vozidlom zn. Ford Galaxy odbáčajúcim na ulicu Za panskou záhradou," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Vodičke museli po nehode pomáhať záchranári. Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela ju ošetrili na mieste, prevoz do nemocnice nebol potrebný. Vodič a dvaja spolujazdci z mercedesu vyviazli bez zranení, potvrdila Mihalíková.

 

Požitie alkoholu sa u vodičov nezistilo. "Škoda spôsobená dopravnou nehodou bola predbežne vyčíslená na 16.000 eur. Presné príčiny, okolnosti dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom šetrenia," doplnila Mihalíková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies