Expremiér Berlusconi má priateľku mladšiu o takmer 50 rokov

NETKY.SK • 13 December 2012, 08:10 • 2 min
Expremiér Berlusconi má priateľku mladšiu o takmer 50 rokov

Expremiér Berlusconi má priateľku mladšiu o takmer 50 rokov - Politika Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi predstavil na verejnosti novú priateľku, ktorá je od neho mladšia o takmer 50 rokov. Informoval o tom dnes spravodajský portál telegraph.

slovakia

left justify in out

img

Bývalý taliansky premiér Silvio Berlusconi predstavil na verejnosti novú priateľku, ktorá je od neho mladšia o takmer 50 rokov. Informoval o tom dnes spravodajský portál telegraph.co.uk.

Stály vzťah medzi 76-ročným talianskym politikom a 27-ročnou Francescou Pascaleovou potvrdilo viacero politikov z Berlusconiho strany Ľud slobody (PdL). 

Bývalá obchodná asistentka z Neapola pôsobila v PdL ako provinčná poradkyňa, z funkcie odstúpila v júli. Bola jedným zo zakladateľov podpornej skupiny "Silvio, chýbaš nám".

Pascaleová vyhlásila, že jej život sa točí okolo jej rodiny, politiky a Berlusconiho. Údajne žiarli na ženy v jeho najbližšom okolí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies