Explózia v petrohradskom supermarkete zranila 10 ľudí

NETKY.SK • 27 December 2017, 20:57 • 2 min
Explózia v petrohradskom supermarkete zranila 10 ľudí

MOSKVA - Podľa petrohradskej pobočky ministerstva pre mimoriadne situácie vybuchlo v obchode zariadenie obsahujúce 200 gramov trhaviny v skrinke, kde si zákazníci odkladajú tašky.

slovakia

left justify in out

K explózii došlo v supermarkete v nákupnom centre Gigant-Hall v Kalininského obvode v Petrohrade. Federálni vyšetrovatelia označili udalosť predbežne za "pokus o vraždu". Zranenia utrpeli najmenej desiati ľudia. K činu sa zatiaľ nikto neprihlásil.

 

Ruský prezident Vladimir Putin v tomto mesiaci telefonoval prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi a poďakoval sa mu za informácie od americkej Ústrednej spravodajskej služby (CIA), ktoré pomohli odvrátiť sériu bombových útokov v Petrohrade.

 

V apríli zahynulo pri samovražednom bombovom útoku v petrohradskom metre 16 ľudí a ďalších viac ako 50 utrpelo zranenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies