Explózia obchodu v Sydney: Traja ľudia vrátane bábätka sú nezvestní!

NETKY.SK • 4 September 2014, 08:26 • 2 min
Explózia obchodu v Sydney: Traja ľudia vrátane bábätka sú nezvestní!

SYDNEY - Traja ľudia sú nezvestní po dnešnom výbuchu a požiari v obchode so zmiešaným tovarom v austrálskom meste Sydney. Informovala o tom tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na miestne médiá.

slovakia

left justify in out

Jedno telo vytiahli záchranári z trosiek budovy, ktorú dnes v austrálskom meste Sydney zničil výbuch. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na tamojšie úrady.
      

Po explózii a následnom požiari v obchode so zmiešaným tovarom na predmestí Rozelle boli nezvestní dvaja dospelí a jednoročné dieťa. 
      

Nešťastie sa stalo dnes o 04.00 h miestneho času (v stredu o 20.00 h SELČ).
      

Polícia a záchranné služby odmietli uviesť podrobnosti o nájdenom tele. Záchranári s cvičenými psami a s použitím kamier pokračovali v prehľadávaní trosiek.
     

 "Stále sme v pátracej a záchrannej fáze. Ešte sú nezvestní dvaja ľudia," informoval novinárov Ian Krimmer, hovorca hasičskej a záchrannej služby v austrálskom štáte Nový Južný Wales.
     

 Pátranie spomaľovali nestabilné sutiny a nepriaznivé počasie, ale záchranári budú vo svojom úsilí pokračovať aj v noci, dodal hovorca.
      

Do nemocnice previezli dvoch obyvateľov, ktorí vyskočili z okien druhého poschodia, a ďalšieho muža, ktorý utrpel poranenia hlavy pod troskami krátko po explózii.
     

 Svedkovia hneď po výbuchu pre televíziu ABC uviedli, že v byte nad obchodom žili dvaja dospelí a bábätko.
      

Polícia oznámila, že incident vyšetruje ako podozrivú udalosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies