Explózia nálože pripravila vo Varšave o život 48-ročného muža

NETKY.SK • 15 Október 2016, 15:50 • 2 min
Explózia nálože pripravila vo Varšave o život 48-ročného muža

VARŠAVA - Štyridsaťosemročný muž prišiel v piatok večer o život vo varšavskej štvrti Targowek, keď mu pri vchode do bytu explodoval v rukách balíček, v ktorom bola umiestnená nálož.

slovakia

left justify in out

Ďalšia osoba utrpela zranenia - ide o muža, ktorý sa zhodou okolností zdržiaval za zosnulým na schodisku objektu. Po ošetrení v nemocnici zraneného prepustili domov.

 

Informácie priniesol dnes spravodajský kanál poľskej verejnoprávnej televízie TVP Info s odvolaním sa na policajné zdroje. Tie vylúčili teroristické pozadie prípadu, avšak zatiaľ neuviedli žiadny konkrétny motív útoku s tým, že skúmajú viacero možných verzií.

 

Bezpečnostné zložky preventívne evakuovali asi stovku občanov, pretože sa obávali, že pod zaparkovaným vozidlom usmrteného by sa mohla nachádzať ďalšia nálož. Pyrotechnici však, ako informovala spravodajská televízia TVN24, tieto obavy rozptýlili. Po výbuchu uzavretú ulicu a okolie objektu sprístupnili občanom, ktorí sa tak mohli vrátiť do príbytkov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies