Expartnerka Rosie O'Donnell neprišla na rozvodové pojednávanie

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 10:57 • 2 min
Expartnerka Rosie O'Donnell neprišla na rozvodové pojednávanie

LOS ANGELES - Michelle Rounds, ktorá sa v súčasnosti rozvádza s americkou herečkou a moderátorkou Rosie O'Donnell, neprišla na prvé súdne pojednávanie, kde mali rozoberať napríklad aj to, kto sa bude starať o dvojročnú dcéru Dakotu.

slovakia

left justify in out

Rounds požiadala súd o výhradnú starostlivosť o dievčatko. Zdôvodnila to tým, že O'Donnell priveľa pije, fajčí a vo výchove je až príliš liberálna. Komička tvrdenia expartnerky poprela s tým, že jej ide iba o peniaze. Rounds podľa nemenovaného zdroja zmeškala utorkové pojednávanie pre chorobu dcérky, ktorá vraj mala teplotu až 40 stupňov Celzia. Päťdesiattriročnú predstaviteľku Betty z filmu Flintstonovci (1994) na súde v New Yorku sprevádzali jej právnici. Keď sa jej bývalá partnerka neukázala, odišla zadným vchodom.


Rosie O'Donnell odštartovala kariéru v roku 1984 v talentovej šou Star Search. V rokoch 1996 až 2002 moderovala The Rosie O'Donnell Show, za ktorú získala 11 cien Daytime Emmy. Zahrala si aj v niekoľkých seriáloch a filmoch, ako napríklad Veľké víťazstvo (1992), Bezsenné noci v Seattli (1993), Špiónka Harriet (1996) či Dieťa bez lásky (2009). Vydala tiež tri knihy. S Rounds sa zosobášila v júni 2012. Rozišli sa vlani v novembri a žiadosť o ukončenie manželstva podali na súde vo februári tohto roka. O'Donnell má s bývalou partnerkou Kelli Carpenter štyri deti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies