Expartner misky Adriany Pospíšilovej Juraj Ondrejčák alias Piťo sa priznal! Nariadil popravu šéfa konkurenčnej skupiny Takáčovcov.

NETKY.SK • 18 Apríl 2017, 11:15 • 2 min
Expartner misky Adriany Pospíšilovej Juraj Ondrejčák alias Piťo sa priznal! Nariadil popravu šéfa konkurenčnej skupiny Takáčovcov.

BRATISLAVA – Údajný boss bratislavskej mafiánskej skupiny Piťo sa priznal, že nariadil popravu šéfa Takáčovcov.

slovakia

left justify in out

Na výsluchu, ktorý sa mal konať koncom marca Juraj Ondrejčák alias Piťo sľúbil, že bude spolupracovať s vyšetrovateľmi, ktorý si odpykáva 18-ročný trest. Následne sa priznal, že on nariadil popravu šéfa konkurenčnej skupiny Jána Takáča.

 

Informoval o tom denník Pravda. K spolupráci s vyšetrovateľmi vyzval aj svojich „kumpánov“. Vyšetrovateľ obvinil z vraždy dokopy štyri osoby, ktoré sa mali podieľať na vražde Takáča z roku 2003. Okrem Takáča sú obvinení Matej Šalag, Marko Orlík a Ľuboš Zelman. Polícii sa podarilo túto zločineckú skupinu rozložiť až po štvrtej policajnej akcii.

 

Juraja Ondrejčáka zatkli ešte v roku 2011 o štvrtej hodine ráno sa policajti zlanili do jeho záhrady vrtuľníkom v bratislavskej mestskej časti Lamač. Zatiaľ čo si jeho rodinka spokojne spala, kukláči rozbili okná a vtrhli do domu, ktorý okamžite prehľadali. Bolo počuť aj explózie výbušiek s dymom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies