Exotická diva Nicole McCloud vystúpi na benefičnom plese Hodiny deťom

NETKY.SK • 16 Január 2017, 15:59 • 2 min
Exotická diva Nicole McCloud vystúpi na benefičnom plese Hodiny deťom

TRENČIANSKÉ TEPLICE - Krásna, exotická a výnimočne talentovaná. Americká speváčka Lillie Nicole McCloud zažiari už 18. februára 2017 na VI. Benefičnom plese Hodiny deťom v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach.

slovakia

left justify in out

Nicole J. McCloud vyrastala v mestečku Rochester, v štáte New York ako dcéra kazateľa a gospelovej speváčky. Počas svojej kariéry spolupracovala s viacerými osobnosťami populárnej hudby, ako napríklad Mick Jagger, Bruce Springsteen, Kool & The Gang, Stevie Wonder a Michael Jackson. Medzi jej najznámejšie hity patrí „Running Away,“ „New York Eyes,“ „Rock The House“ a „One Good Reason“. Žánrovo sa Nicole zameriava na soul, blues, rock, pop, jazz a gospel. Repertoár jej najväčších hitov i coververzií najznámejších piesní môžu zažiť naživo hostia VI. Benefičného plesu Hodiny deťom.

 

Vyhlasovateľmi šiesteho ročníka tohto benefičného projektu sú Nadácia pre deti Slovenska, agentúra SpicyBrown a Kursalon Trenčianske Teplice. Cieľom plesu je vyzbierať čo najvyššiu čiastku do verejnej zbierky Hodina deťom a zároveň priniesť všetkým hosťom krásny zážitok z podujatia. Okrem hlavnej hviezdy Lillie Nicole McCloud sa na plese predstaví skupina Replay Band, tanečníci a akrobati. Podujatie moderujú Lenka Šóošová a Roman Juraško.

 

Nadácia pre deti Slovenska je jedna z najväčších mimovládnych neziskových organizácií s celoslovenskou pôsobnosťou so zameraním na pomoc deťom a mladým ľuďom, ktorí sa ocitnú v najrôznejších životných situáciách. Ples organizuje fullservisová eventová agentúra SpicyBrown vo svojich priestoroch Kursalon Trenčianske Teplice. Výťažok z podujatia je venovaný Nadácii pre deti Slovenska. Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal.sk alebo priamo v reštaurácii Kursalon Trenčianske Teplice.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies